Crosscube Challenges

Holland Kampement Mali

Crosscube verbindt. Duurzaamheid met veiligheid.

Defensie bouwt voor haar manschappen een kamp in de landen waar Nederland actief is. In dit geval was Mali een land waar Defensie een jarenlange aanwezigheid zal hebben om het land en haar bevolking te ondersteunen en te beveiligen.

Defensie wil een robuust Kamp Holland bouwen waar haar manschappen veilig en onder de bijzondere lokale omstandigheden goed kunnen verblijven. Belangrijke eisen waren een snelle, eenvoudige installatie, kostenefficiënt transport en bestand tegen de lokale weersomstandigheden.

Trekput oplossing

Crosscube heeft een totaaloplossing geadviseerd waarin trekputten/schouwputten, installatie en vervoer aansloten bij de wens van de opdrachtgever. Bovendien heeft dit advies zich vertaald in persoonlijke begeleiding van de genietroepen.

Crosscube heeft alle materialen voor de ondergrondse kabels en leidingen infrastructuur geleverd; starre en flexibele HDPE buizen, diverse hulpstukken en trekputten. Door de modulaire opbouw kan het transport compact en daarmee goedkoper worden uitgevoerd, omdat de modules compact op pallets worden geplaatst en geen ‘lucht’ wordt vervoerd. Bovendien dienen de trekputten (kopdelen + deksels) door bestand te zijn tegen de lokale omstandigheden zoals een sterke woestijnwind.  Crosscube Type 3 kon eenvoudig gedemonteerd worden als de situatie daarom vroeg.

Crosscube heeft samengewerkt met de genietroepen (klant) en met hun vaste partners om tijdig alles compleet en goed te verpakt te leveren ten behoeve van transport. Achter de schermen vond afstemming plaats met de producent van de Crosscube onderdelen, de fabrikant van de deksels en de logistieke partner. Mooi teamwork dat terug te zien is in het resultaat.

Resultaat

Een goed functionerende infrastructuur die de manschappen een veilige en succesvolle missie hebben bezorgd.

Ons advies

Ons advies verbindt. We combineren denkkracht met doekracht.

Advies

Onze producten

Onze producten verbinden. Maatwerk is mensenwerk.

Producten

Heb je een vraag? Ik help je verder.

Laat je gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.