Crosscube Challenges

Denkkracht en doekracht

Ons advies verbindt. Innovatieve projecten vragen om nuchtere oplossingen. Een plan moet op papier kloppen én in de praktijk werken. Dat vraagt om denk- én doekracht.

Doelen haalbaar maken

Crosscube – een onderdeel van PION – neemt graag de verantwoordelijkheid om je plan te laten slagen. Op papier denken we mee en op locatie doen we mee. We adviseren en implementeren de trekputten. Dat zit in onze genen. Zo worden plannen tastbaar en doelen haalbaar.

Dubbelcheck

Onze gedegen projectaanpak zorgt ervoor dat we verwachtingen niet alleen managen, maar ook nakomen. Aan de hand van een duidelijke en praktische checklist en go/no-go faseringen ontwikkelen we samen de ideale oplossing.

Naadloze schets

We inventariseren en vragen door. Dat is voor ons cruciaal om te komen tot een Programma van Eisen. Dat zorgt er namelijk voor dat onze schets naadloos aansluit op je wensen. Na goedkeuring van de schets en het maken van een gedetailleerde tekening gaan we over tot productie en levering van de trekputten.

Betrokkenheid

We stellen het op prijs om deel uit te maken van het bouwteam. Dan zijn we namelijk op de hoogte van alle wensen en uitdagingen binnen het project. En kunnen we snel handelen om een oplossing mogelijk te maken. Vanzelfsprekend zijn we ook aanwezig bij de installatie om waar nodig de uitvoering te kunnen adviseren en bijsturen. Bovendien stelt aanwezigheid bij de oplevering ons in staat om indien nodig nazorg te verlenen.

Praktijkverhalen trekputten

Lees meer over onze praktijkverhalen onder Projecten.

Producten

Maatwerk is voor ons mensenwerk.

Producten

Projecten

We creëren de basis voor duurzame groei.

Projecten

De sectoren waar wij voor werken

Railinfrastructuur
Wegenbouw
Energienetwerken
Telecommunicatie
Industrie
Utiliteitsbouw

Heb je een vraag? Ik help je verder.

Laat je gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.