Crosscube Challenges

Samen bouwen we succes

We houden ervan om uitdagingen om te zetten in slimme oplossingen en complexiteit in zekerheid. Linksom of rechtsom, we laten jouw plan slagen. Samenwerking zien als we als de sleutel tot jouw succes. Vaak hebben we aan een half woord – of beter nog: een kwart woord – genoeg. Dat komt door ons streven naar een hechte samenwerking met jou als klant. Vanuit onze expertise zoomen we in om jou en je werksituatie goed te begrijpen. En zoomen we uit om de keten te overzien. Met als resultaat een oplossing die op papier én in de praktijk werkt.

Snel en scherp

We kunnen trekputten en schouwputten snel leveren tegen een scherpe prijs, ook als het gaat om maatwerk. In samenwerking met onze productiepartners leveren we de meest bijzondere varianten. Omdat we Crosscube zelf ontwikkeld hebben, kennen we alle mogelijkheden door en door. We weten welk type trekput voor welke specifieke situatie het meest geschikt is en wat we aanvullend speciaal voor je kunnen maken.

Denkkracht en doekracht

Een plan moet zowel op papier kloppen als in de praktijk werken. Dat vraagt om denk- én doekracht. Op papier denken we mee en op locatie doen we mee. We adviseren én implementeren de trekputten. Dat zit in onze genen.

Dubbelcheck

Onze gedegen projectaanpak zorgt ervoor dat we verwachtingen niet alleen managen, maar ook nakomen. We inventariseren en vragen door. Dat is voor ons cruciaal om te komen tot een goed Programma van Eisen. Aan de hand van een duidelijke en praktische checklist en go/no-go faseringen ontwikkelen we samen de beste oplossing voor jouw project. Al die informatie samen zorgt er namelijk voor dat onze schets naadloos aansluit op je wensen. En pas als jij 100% tevreden bent over die schets en een gedetailleerde tekening gaan we over tot productie en levering.

Betrokken

We maken graag deel uit van je bouwteam. Dan zijn we namelijk precies op de hoogte van alle wensen en uitdagingen binnen het project. En kunnen we snel handelen om een oplossing mogelijk te maken. Vanzelfsprekend zijn we ook aanwezig bij de installatie om waar nodig te adviseren en bij te sturen en eventueel nazorg te verlenen.

Projecten

We creëren de basis voor duurzame groei.

Bekijk onze projecten

Heb je een vraag? Ik help je verder.

Laat je gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.