Crosscube Challenges

Privacy policy en cookie beleid

Bij gebruik van onze website, kunnen de volgende persoonsgegevens worden achterlaten:

  • Bedrijfsnaam;
  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer
  • Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
    Je te informeren over onze diensten en producten
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Het doen van marketingactiviteiten ten behoeve van onze dienstverlening, zoals hetversturen van een nieuwsbrief;
  • Het analyseren van statistieken en het optimaliseren van de website;
  • PION bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiserenwaarvoor je gegevens worden verzameld.

Contactformulier

Als je een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan gebruiken we jouw gegevens alleen om contact met je op te nemen en om jouw vraag of klacht af te handelen.

Cookies

Op crosscube.nl maken wij gebruik van cookies. Deze cookies geven de volgende informatie door: de browser die je gebruikt, het besturingssysteem dat je gebruikt, gegevens over je internetverbinding, gegevens over je click- en surfgedrag, de locatie van je device.

Bovenstaande cookies worden ingezet voor de volgende doeleinden:

  • Om de functionaliteiten van de website aan te kunnen bieden;
  • Om de werking van de website te kunnen verbeteren;

Google Analytics

Op deze website gebruiken wij Google Analytics voor het bijhouden van de webstatistieken. Google Analytics hebben wij privacy-vriendelijk ingesteld omdat wij:

  • voor Google Analytics een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten
  • het laatste octet van het IP-adres hebben gemaskeerd
  • ‘gegevens delen’ hebben uitgezet
  • geen gebruik maken van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van persoonsgegevens te voorkomen. Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Bezwaar

Wil je bezwaar maken over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Via de uitschrijflink in iedere email meld je je eenvoudig af.

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier of via info@crosscube.nl. Als je ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met je klacht, kun je een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacy beleid of vragen over inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens

PION Kunststoffen B.V./ Crosscube Stadsring 147
3817 BA Amersfoort
T: +31 (0) 33 2538630
M: info@crosscube.nl
KvK / COC: 32098281
BTW / VAT : NL8124.31.935.B01

Heb je een vraag? Ik help je verder!

Laat je gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.