Crosscube Challenges

Schuine deksels

Een knap staaltje maatwerk in het kwadraat. De Rijnlandroute verbindt in de nabije toekomst de A4 met de A44 en daarmee wordt Leiden in 2022 ontzet. Onderdelen van het wegtracé zijn een tunnel van 2,5 km en een verdiepte bak van 1.100 meter. In totaal moeten er 160 trekputten worden geplaatst. Met oog voor specifieke wensen in het tracé.

U vraagt, wij…

Crosscube werkt graag hecht samen, zodat we kunnen ontdekken wat je echt nodig hebt. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met de internationale aannemerscombinatie COMOL5 waar ook Croonwolter&Dros deel van uitmaakt. We werden gevraagd om mee te denken over de doorstroom van kabels en leidingen in de tunnel. Hoofduitvoerder Bertus Kornet: “Wat je ziet is dat als een uitvraag wat gecompliceerder wordt, de dozenschuivers al snel afhaken en eigenlijk PION Kunststoffen als enige overblijft. Zij kunnen met ons meedenken en met hen kunnen we maatwerkoplossingen ontwikkelen.” Kortom, u vraagt, wij ontwikkelen.

Schuine deksels

Een voorbeeld… In de samenwerking bleek dat er behoefte was aan trekputten met schuine deksels. Deze leiden bij neerslag het vuile water de goede kant op, richting de afwatering. Bij de ontwikkeling van ons trekputtensysteem hebben we al met dergelijke vragen rekening gehouden. Bovendien nemen we nieuwe praktijkwensen mee in de doorontwikkeling van ons systeem waardoor deze innovaties ook voor andere klanten toegankelijk worden. Onze trekput is nooit te ervaren om te leren.

Heb je een vraag? Ik help je verder.

Laat je gegevens achter en we reageren zo spoedig mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.